Schildkraut csapatát is legyőzte a VRCK

Vasárnap este a VRC Kazincbarcika a MAFC-BME együttesét látta vendégül bajnoki mérkőzésen, és nyert magabiztosan három szettben.

Daniel Oravec vezetőedző hivatalosan hiányzott, helyette Dudás András másodedző dirigálta csapatát. Az első szettben a Schildkraut Krisztián által irányított fővárosiak nem sok zavart tudtak okozni (25-12, 1-0), a térfélcserét követően azonban bátrabban játszottak. A hazaiak többet is cseréltek, csak Gebhardt Áron és Carlos Páez pihent, ők azonban a Pénzügyőr SE elleni bajnokit, melyet a VRCK megnyert, végigjátszották. Habár a MAFC jól tartotta magát, végül nyolc ponttal kikapott a második felvonásban (25-17, 2-0), és a harmadikat is a Kazincbarcika húzta be.

A VRCK továbbra is őrzi százszázalékos mérlegét az NB I-ben. Legközelebb február 11-én, Kecskeméten lép pályára.


JEGYZŐKÖNYV
FÉRFI RÖPLABDA NB I, ALAPSZAKASZ

VRC KAZINCBARCIKA – MAFC-BME 3-0 (12, 17, 20)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika. 300 néző. V.: Bodrogi, Csizmarik.
VRCK: Toronyai 2,  Mészáros 5, Banai 4, Szabó D. 7, Gebhardt N. 12, Juhász 1. Csere: Dudás (liberó), Árva 11, Milev 9, Kozsla 6. Edző: Dudás András.
MAFC:  Kun B. 9, Bakóczy 1, Szabó B. 2, Csépke 3, Tar 2, Bán 10. Csere: Varga (liberó), Eke 4, Posztós 3. Edző: Schildkraut Krisztián.

Dudás András: Örülök, hogy a pénteki mérkőzés után ismét sikerült nyernünk, és mindenki lehetőséget kapott ezen a két összecsapáson. Készülünk az előttünk álló feladatokra.

Schildkraut Krisztián: Nem a VRCK-t kell megvernünk, de mi ennél többet tudunk. Nem voltam maximálisan elégedett a hozzáállással, ez a produkció még azokkal a csapatokkal szemben is kevés lehet, akiket nekünk meg kell vernünk.

Fotó: vrck.hu / Tóth Milán