Utánpótlás: bronzérmes minisek, csoportmásodik serdülők

A mögöttünk hagyott hétvégén félszáz utánpótláskorú játékosunk is pályára lépett: U17-es fiú csapatunk második lett csoportjában, míg egyik U13-as fiú együttesünk bronzérmet szerzett.

A hetet az U21-es lányaink kezdték, akik a papírformának megfelelően kikaptak a Fatum-Nyíregyháza junior csapatának vendégeként.

A csapat tagjai: Nyári Alexandra (csapatkapitány), Pente Petra, Ladányi Réka, Földi Lilla, Hompoth Laura, Varga Eszter, Próbáld Zsófia, Batki Laura, Méhész Anna, Ölveczki Zsófia. Edző: Pásztor Péter.

Szombaton az U17-es csapatunk Szolnokra utazott, ahol a Buzek László U17-es fiú Országos Serdülő Bajnokság 2-es csoportjának rendezték a második tornáját. A mieink ezúttal is magabiztosan győzték le a MEAFC-Miskolc és az Újfehértó csapatát, a Szolnoktól viszont ezúttal is kikaptak 3-0-ra. A VRCK így a második lett az alapszakaszban, folytatás novemberben a középszakasszal.

A csapat tagjai: Lőrincz Ákos (csapatkapitány), Kondor Kristóf, Gál Levente, Garan Bálint, Gálik Zsombor, Kohut Bence, Lévai László, Fecske Szabolcs, Lévai Péter, Cziczlavicz Dávid. Edzők: Toronyai Miklós, Daniel Oravec.

Ugyanezen a napon U13-as lányaink debütáltak az Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokságban, Gödöllőn. A 12 játékosból álló csapat fele nemrég kezdte a röplabdát, de így is legyőzték a Szegedet és a Taksonyt, valamint sikerült szoros szetteket kiharcolniuk a Gödöllő-B és a Hajdúböszörmény elleni vereségek alkalmával is.

A csapat tagjai: Giba Hanna (csapatkapitány), Rádai Nadin, Nagy Angelika, Urbán Enikő, Pogonyi Anna, Benkő Mónika, Nagy Dorina, Máthé Csenge, Varga Bíborka, Fóris Anna, Aleva Lilla, Páhy Rebeka. Edző: Veres István.

Vasárnap hatcsapatos tornán vettek részt fiú U13-as csapataink. A VRCK I-re keresztelt együttesünk megnyerte csoportját, miután a MEAFC-Bársony és az Újfehértó csapatát is 3-0-ra győzte le. Az elődöntőben nagy csatában 2-1-re, a döntő szettben 26-24-re kaptak ki a DEAC-tól, de a bronzmeccsen ismét a MEAFC-Bársonyt fektették két vállra. A VRCK II-es csapata harmadik lett csoportjában, az ötödik helyért viszont már legyőzte az Újfehértót.

A VRCK I csapatának tagjai: Lukács Dániel (csapatkapitány), Zámborszky Ákos, Lipták Botond, Mészáros Gergő, Csák Adrián, Dankó Zalán, Venczel Dominik, Bencs Bence, Csáki Tamás. Edzők: Máthé László, Bene Anett.

A VRCK II csapatának tagjai: Demeter István (csapatkapitány), Turai Patrik, Fekete Máté, Sztofán Mirkó, Garáz Zsolt, Kiss Zoltán, Sándor Gábor, Molnár Bálint. Edzők: Béres Csaba, Béresné Vécsei Edit.