Az Anyukám mondta étterem vendégei voltunk

Kedd este a VRC Kazincbarcika támogatója, az Anyukám mondta étterem látta vendégül a csapatot és a szakmai stábot egy vacsorára.

Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd, az étterem tulajdonosai igen erős szállal kötődnek a kazincbarcikai röplabdához, hiszen nagybátyjuk Dudás András, egyesületünk másodedzője, valamint unokatestvérük Dudás Tamás, csapatunk játékosa.

Kárpáti László, a VRCK elnöke rövid beszédet tartott, amelyben kiemelte a klub és az étterem sikerességét is, valamint a felek közötti remek kapcsolatot.

„Remélem, hogy a VRCK olyan sikeres lesz a röplabdában, mint az Anyukám mondta a gasztronómiában. A Magyar Kupát már megnyertük idén, most a bajnokságra kell koncentrálnunk, és remélem, visszatérhetünk Encsre azt is megünnepelni” – fogalmazott a klubelnök, majd a Dudás-fivéreknek átadott egy érmet és egy csapatképet.

Persze a klub is kapott „ajándékot”, nem is akármit: egy óriási epres tiramisu kupát.

A vacsorán „bemutatkozott” a csapatnak Kuti Gábor, a jászberényi székhelyű Kód Kft. és a Navayo cégcsoport igazgatója. Gábor Kazincbarcikán született, mindig is figyelemmel követte a csapat szereplését, idén pedig fő támogatója klubunknak.

Az Anyukám mondta minden dolgozójának köszönjük az estét, fantasztikus élményekkel gazdagodtunk!

Fotó: vrck.hu