Hasznos mérkőzéssel zártuk a felkészülést

Az utolsó pillanatban ugyan, de lefixáltunk egy felkészülési mérkőzést a Kistext SE vendégeként. Az összecsapás mind a négy szettjét megnyerte a Vegyész, ráadásul mindenki kapott legalább egy szettnyi játéklehetőséget.

Toronyai Miklós azt a kezdőjét küldte pályára, amellyel a Don Bosco Kupa fináléját is megnyerte, másfél szett után viszont már el is kezdte a cserélést, és végül mindenkinek adott lehetőséget. Blázsovics Péter 18 pontig jutott, míg a feladókat és a liberót leszámítva mindenki szerzett legalább négy pontot.

„Annak örülök, hogy az első játszmában taktikailag is nagyon fegyelmezettek voltunk” – árulta el honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk. „Ment a nyitás, a második szettben hátrányból fordítottunk. Mindenki játszott, remek megmozdulások voltak a cseréinktől is, bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.”

Felkészülési mérkőzés
Kistext SE – Vegyész RCK 0-4 (-15, -22, -19, -23)
Kistext pálya, Budapest.
Vegyész: Páez, Ciupa 10, Juhász 7, Árva 6, Blázsovics 18, Mudo 5. Csere: Dudás (liberó), Budai 4, Miklósi-Sikes 4, Csizmadia 1, Péter B. 9, Bibók 11, Péter M. 7. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

A Vegyész Kaposváron kezdi a szezont, az október 14-ei meccsünket az M4 Sport élőben közvetíti.

(főcímkép: Borók Orsolya)