Páez: Változtatnunk kell a mentalitásunkon

A szombaton a MÁV-Előre SC-Foxconn csapatától elszenvedett vereség után csapatunk két rutinos légiósa, Páez Carlos és Rodrigo Moraes nyilatkozott honlapunknak.

„Én rosszul éreztem magamat a mérkőzést követően, nehéz volt megemészteni a vereséget” – mondta Páez. „Értelme azonban nincs sokáig keseregni, fel kell szegnünk a fejünket. Rengeteg hibát vétettünk, és ebben a sportágban ez jelenti a különbséget. Lapoznunk kell, keményen dolgozni a pályán, magabiztosságot szereznünk. A legfontosabb azonban, hogy a mentalitásunkon változtatunk kell, mind az edzéseken, mind pedig a mérkőzéseken.”

„Fájó volt a vereség” – szögezte le Mudo. „Beszéltünk róla sokat, de már a következő meccsre kell készülni. Keményen dolgozunk, koncentrálunk a feladatunkra. Jók az edzéseink, egyre jobbak vagyunk, de az eredmények az utóbbi két hétben nem jöttek. Hiszem azonban, hogy még rengeteget tudunk javulni. Hiszem, hogy már a Debrecen ellen képesek leszünk ezt megmutatni, és egy jó eredménnyel térhetünk haza. Csak rajtunk múlik, hogy ez bekövetkezzen.”

A GreenPlan-VRCK a DEAC ellen vasárnap játszik 17 órától, a DESOK-ban.