Sűrű hétvége vár a Vegyész csapataira

Kilenc csapatunk lép pályára a hétvégén, az U15-ös korosztálytól egészen a felnőttekig, lányok és fiúk egyaránt. A hét vége rögtön egy rangadóval kezdődik Gyöngyösön, ahol junior fiaink igyekeznek megőrizni makulátlan mérlegüket, és ugyanez a célja felnőtt csapatunknak is a Kecskemét elleni derbin.

A sort junior fiaink kezdik, akik pénteken a szintén veretlen Gyöngyös otthonában vendégszerepelnek az NB II-es bajnokság 5. fordulójában.

Szombaton az U19-es bajnokság élvonalában szereplő fiú csapatunk Kecskemétre utazik, ahol a házigazdák mellett a szolnokiakkal és a debreceniekkel is játszanak egy-egy mérkőzést. A másodosztályban szereplő VRCK II (ózdiak), a VRCK-Szalézi és a VRCK III (tiszaújvárosiak) ugyanezen a napon egyaránt Nyíregyházára utazik. Hazai pályán is szoríthatunk, U15-ös együttesünk – amely nem mellékesen még veretlen a csoportjában – sorrendben az Egerrel, a Malévval és a Pénzügyőrrel találkozik az Irinyiben.

A vasárnapot a VRCK U19-es leány csapata (tiszaújvárosiak) kezdi Budapesten, ahol a Palota, az Eger és a MAFC-ÖSB lesz az ellenfele. A VRCK-Szalézi U21-es leány csapata 14:30-tól, hazai pályán, az Irinyiben fogadja a Hercules SE-t. 17 órától a Don Bosco Sportközpontban zárul klubunk hétvégéje, egy igazi rangadóval: a címvédő Vegyész ugyanis a Magyar Kupa-győztes Kecskeméti RC-t fogadja.

2019. november 8., péntek
18:30 Gyöngyösi Röplabda SE – Vegyész RCK U21 (férfi NB II)

2019. november 9., szombat
10:00-tól U19-es torna, I. osztály (kecskeméti forduló a VRCK szereplésével)
10:00-tól U19-es torna, II. osztály (nyíregyházi forduló, a VRCK II, a VRCK III és a VRCK-Szalézi szereplésével)
10:00-tól U15-ös torna, I. osztály (kazincbarcikai forduló, Irinyi Tornacsarnok, a VRCK szereplésével) – bővebben itt

2019. november 10., vasárnap
10:00-tól U19-es torna, II. osztály (budapesti forduló a VRCK szereplésével)
14:30 VRCK-Szalézi – Hercules SE (női NB II, Irinyi Tornacsarnok)
17:00 Vegyész RCK – Kecskeméti RC (férfi NB I, Don Bosco Sportközpont) – bővebben itt

(fotó: vrck.hu)