U17: az ötödik helyről folytatják

Az I. osztályú U17-es fiú bajnokságban szereplő Vegyész RCK a tabella ötödik helyéről várja a vasárnapi mérkőzéseit, melyeket Egerben fog játszani a házigazda EVSI és a Sümeg-Dabronc ellen.

Bokor Elek és Vass Renátó legényei eddig három győzelmet és két vereséget tudnak felmutatni: sikerrel vették a Pénzügyőr, a MÁV Előre és a Szeged elleni összecsapásokat, de kikaptak a Dunaújvárostól és a Szolnoktól.

„A Szolnok elleni vereséget szerintem el tudtuk volna kerülni, de szokásunkhoz híven az öltözőben maradtunk, nehezen lendültünk játékba” – mondta Bokor, akinek csapata egy szettet tudott elvenni a Tisza-partiaktól. „Jó csapat a szolnoki, nem szabad könnyelműsködni, az elejétől határozottan kell teljesíteni, amire képesek lennénk, valahogy ezt kell a felszínre hozni.”

Most vasárnap az Eger illetve a Sümeg-Dabronc ellen bizonyíthatnak Lévai Péterék. Egyik összecsapás sem ígérkezik könnyűnek, de a csapatok eddigi eredményei alapján a VRCK joggal bízhat két győzelemben – ehhez azonban, főleg a Vincze Tamás által vezetett EVSI ellen magabiztos teljesítményre lesz szükség.