Bibók Balázs csatlakozik a felnőttekhez

A Vegyész RC Kazincbarcika felnőtt csapatának lesz teljes értékű tagja a következő idénytől Bibók Balázs, aki a klub utánpótlásából kerül Marek Kardos együttesébe.

A 20 éves, szélső ütőként és átlóként is bevethető Bibók két évvel ezelőtt érkezett az ötszörös magyar bajnok utánpótlásába, de az elmúlt évben már a felnőttek között is bemutatkozott, a SZESE Győr elleni bajnokin öt pontot szerzett.

Nem csak Bibók lesz az egyetlen fiatal a keretben, mellette többen is Marek Kardos vezetőedző irányításával kezdik meg a felkészülést az új idényre.

„Örülök a lehetőségnek, ezért dolgoztam az elmúlt két évben, de még tudom, hogy nagyon sokat kell fejlődnöm, és ezért mindent meg is fogok tenni az edzéseken” – fogalmazott honlapunknak a 194 centiméter magas játékos.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a következő idényben fogja erősíteni a Vegyészt Árva Milán, Blázsovics Péter, Csizmadia Tamás, Hubert Manko, Carlos Páez és az Európa-bajnokságra készülő Marian Vitko is. A további érkezőkről, maradókról pedig folyamatosan fogunk beszámolni honlapunkon.

(fotó: vrck.hu)