Dudás Tamás továbbra is a Vegyészben!

A következő évben is játékosként számít Dudás Tamásra a bajnoki címvédő Vegyész RC Kazincbarcika. Emellett a liberó tanulmányainak befejezésére és edzői karrierjére is nagy hangsúlyt fog fektetni.

A 31 éves Dudás Tamás a klubhűség igazi mintapéldája, tízéves kora óta ugyanis a Vegyész játékosa, soha nem játszott más klubban. A korábban szélső ütő, az utóbbi esztendőkben azonban már liberó poszton játszó Dudás 2018 decemberében a magyar válogatottban is bemutatkozhatott, ráadásul hazai pályán, a Don Bosco Sportközpontban, majd januárban Macedóniában is pályára lépett.

Amellett, hogy az egyesület a 2019/2020-as szezonban is számol vele játékosként, egyre több feladatot fog kapni stábtagként is, hiszen edzői tanfolyamra jár, gyakorlatban pedig Marek Kardos vezetőedzőtől tanulhat nap mint nap. Ráadásul az Eszterházy Károly Egyetemen is befejezi a sportmenedzseri szakot, így a csapatok körüli szervezőmunkákba is belekóstolhat.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Több, mint 20 éve játszik a Vegyészben Dudás Tamás, és ez idén sem lesz másképp! 😁👏 Részletek a honlapunkon! #vrck50 #vrck #kolorcity #kazincbarcika #siatkówka #röplabda #volley

VRC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon korábban már beszámoltunk néhány érkezőről, maradóról, így Csizmadia Tamásról (feladó), Hubert Mańkóról (szélső ütő), Árva Milánról (átló), Blázsovics Péterről (szélső ütő), Bibók Balázsról (szélső ütő), valamint Carlos Páezről (feladó) és Marian Vitkóról (liberó). A bejelentések folyamatosak lesznek egészen a felkészülés kezdetéig, augusztus 12-ig.