GreenPlan-VRCK: partnerségben a Borsod Burger Kazincbarcikával

Kazincbarcika város hírnevét évtizedek óta öregbítő röplabdaklubunk férfi csapata, a GreenPlan-VRCK együttműködési megállapodást kötött a kapuit nyár végén megnyitó Borsod Burger Kazincbarcika gasztrokocsmával.

Bombaként robbant a hír a városban, amikor a Borsod Burger bejelentette: Miskolc, Tiszaújváros és Arnót után Kazincbarcikán is éttermet nyit. A kézműves hamburgerező vármegyénkben komoly népszerűségnek örvend, főleg a fiatalabb korosztály körében – de nem csak fiataloknak -, így a barcikaiak közül is rengetegen várták a nyitást.

A Borsod Burger Kazincbarcika kínálatában a kiváló hamburgereken kívül tortillák és fitness tálak is megtalálhatók, akár tépett húsos formában. Széles ital- és desszertkínálattal, egyebek között tortákkal várják a vendégeket, illetve a heti menükínálat és a környező településekre való házhozszállítás is elérhető.

Mivel a 2023/24-es szezonnak a GreenPlan-VRCK nem csak fiatal játékoskerettel, de relatív fiatal szakmai stábbal is vágott neki, a klub és az étterem részéről is úgy gondolták, érdemes összekötni a kellemest a hasznossal. Ennek értelmében a jövőben a GreenPlan-VRCK felületein és mérkőzésein vissza fognak köszönni a Borsod Burger Kazincbarcika posztjai, logója, a srácok pedig pár alkalommal biztosan megtapasztalhatják, milyen is a fullos burger.