Harmadjára is nyerni megy a Vegyész Fehérvárra

Pénteken 18 órától a székesfehérvári VOK-csarnokban játszik a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a MÁV Előre SC-Foxconn vendégeként a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének második mérkőzésén.

Az első meccset a Vegyész három szoros és egy sima játszmában megnyerte néhány nappal ezelőtt, így 1-0-ra vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcában. A MÁV nem hazudtolta meg önmagát: ugyanazt a harcos arcokat mutatták, mint a szezonban eddig mindig, más kérdés, hogy végre sikerült őket legyőzni a Don Bosco Sportközpontban.

Székesfehérváron az alap- és a középszakaszban is győzött a GreenPlan-VRCK (0-3, 1-3), és minden esély megvan arra, hogy pénteken is a mieink örülhessenek a találkozó végén. Toronyai Miklós vezetőedzőnk elárulta, nehezebb meccsre számítanak a VOK-csarnokban.

„Semmi okuk nincs a hazaiaknak feladni a párharcot, hiszen csak az első meccset veszítették el, ebből kifolyólag nekünk sincs semmi okunk arra, hogy hátra dőljünk” – fogalmazott vezetőedzőnk. „Nehezebb dolgunk lesz idegenben, mint volt hazai pályán, de vagyunk olyan jó csapat, hogy ezt a feladatot is megoldjuk. Ugyanolyan intenzitással kell belemennünk a meccsbe, mint amilyennel befejeztük a hétfőit.”

Az összecsapást a Hunvolley TV élőben közvetíti, de információink szerint a helyszínen több mint 30 kazincbarcikai drukker fog szurkolni Páez Carloséknak.