Egyenlített a MÁV Előre

Egyenlített a MÁV Előre SC-Foxconn a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika ellen a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében, miután a második mérkőzést 3-1-re behúzta.

Pedig jól kezdte a meccset a Vegyész, az első szett második felében állva hagyta ellenfelét. A folytatásban azonban a hazaiak jóval kevesebbet hibáztak, míg a GreenPlan-VRCK minden játszmában beragadt egy-egy állásban, ami végzetesnek bizonyult. A támadások befejezésével is hadilábon álltak a vendégek, egyedül Csoma Krisztián termelte a pontokat, aki messze a mezőny legeredményesebbje volt 27 ponttal – ezzel azonban csapata nem ment sokra.

A hangulatra nem lehetett panasz: rengeteg kazincbarcikai drukker is ott volt a VOK-ban, röplabdamérkőzésen ennyien még nem is voltak a csarnokban.

A MÁV Előre nagy csatában, csaknem 100 percben egyenlített, így egálról folytatódik a párharc, méghozzá kedden, Kazincbarcikán (18:00, Don Bosco Sportközpont).


JEGYZŐKÖNYV
FÉRFI RÖPLABDA EXTRALIGA, ELŐDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS
MÁV Előre SC-Foxconn – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 3-1 (-20, 19, 20, 20)
VOK-csarnok, Székesfehérvár, 465 néző. V.: Tillmann, Kiss.
MÁV: Szabó V. 5, Koci 13, Ambrus 5, Pesti 16, Doda 18, Eke 12. Csere: Takács (liberó), Deliu. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
Vegyész: Páez 6, Reffatti 7, Juhász 4, Csoma 27, Blázsovics 8, Moraes 9. Csere: Kiss, Budai (liberók), Warzywoda. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

Toronyai Miklós: Gratulálok a hazaiaknak, valamint köszönjük a szurkolóknak, hogy itt voltak velünk. Azt gondolom, saját magunkat vertük meg ma, és olyan hibákat követtünk el megint, mint az első mérkőzésen.