Toronyai: Kevesebb hibával

Kedden 18 órától a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a MÁV Előre SC-Foxconn ellen játszik a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében. A harmadik mérkőzés következik a párharcban, az állás egyenlő.

Az első meccset a Vegyész, a másodikat a MÁV Előre nyerte, tehát mindkét gárda hozta a hazai összecsapását. Csoma Krisztián a vesztes mérkőzésen 27 pontot termelt, messze a mezőny legeredményesebbje volt, hiába. Toronyai Miklós vezetőedző elárulta, tisztában vannak azzal, milyen hibákat követtek el az eddigi mérkőzéseken, és ahhoz, hogy megtartsák a pályaelőnyüket, javulniuk kell.

„Ahhoz, hogy ismét mi vezessünk a párharcban, tehát győzzünk idehaza, végig koncentrált és motivált játékra lesz szükség a részünkről” – fogalmazott honlapunk érdeklődésére Toronyai. „A nyitásainkkal ezeken a meccseken nem volt nagy baj, mi több, amikor nyomás alatt tudtuk őket tartani, könnyebb dolgunk volt. Tudjuk, miben hibáztunk mindkét találkozón, azokat kijavítva kell játszanunk. Remek edzésünk volt hétfőn, már várjuk a keddi meccset.”

A keddi összecsapást a Hunvolley TV élőben közvetíti a Don Bosco Sportközpontból.