Bemutatkozik a keret – szélső ütők (4/4)

Sorozatunkban a Vegyész RCK 2021/22-es keretének a játékosait igyekszünk bemutatni. Két szélső ütőt már bemutattunk, ezúttal a fiatal Péter Benedek és a lengyel Lukasz Ciupa következik.

A korosztályos válogatott Péter Benedek az előző részben bemutatott két szélső ütőhöz, Miklósi-Sikes Zétényhez és Blázsovics Péterhez hasonlóan szintén Sümegen kapta meg a sportág alapjait. Nem titok, hogy a 19 éves játékost a VRCK már három évvel ezelőtt is megkörnyékezte, a váltásra azonban csak a sikeres érettségi vizsga megszerzése után került sor. Benedeket egy kisebb csuklósérülés hátráltatta a felkészülési időszak derekán, de már harcra készen áll, és akár a kaposvári szezonnyitón debütálhat is tétmérkőzésen a Vegyészben.

#
11
Nemzetiség
hunMagyarország
Pozíció
Szélső ütő
Súly
79 kg
Válogatottság
5
Magasság
192 cm
Jelenlegi csapat
GreenPlan-VRCK, VRCK U20
Kor
21

Lukasz Ciupa az előző idényben letette névjegyét az Extraligában, sokakat meglepett ugyanis a jó fogadása és szervája. A bajnokságban messze ő nyitotta a legtöbb ászt, valamint ő szerezte a VRCK játékosai közül a legtöbb pontot. Ahogy azt korábban is elmondta, örömmel hosszabbított egyesületünkkel, ugyanis úgy érzi, több van a csapatban annál, mint amit a tavalyi idényben elért. A korábban Szlovákiában és Franciaországban is légióskodott lengyel játékos az új idényben a 18-as mezszámot fogja viselni.


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

A korábban bemutatott játékosok:

Bemutatkozik a keret – szélső ütők (2/4)

Bemutatkozik a keret – átlók

Bemutatkozik a keret – feladók

Bemutatkozik a keret – liberók