Bemutatkozik a keret – szélső ütők (2/4)

Sorozatunkban a Vegyész RCK 2021/22-es keretének a játékosait igyekszünk bemutatni. A szélső ütők következnek, először Blázsovics Péter, valamint Miklósi-Sikes Zétény.

Miklósi-Sikes idén nyáron szerződött klubunkhoz a kiváló utánpótlásnevelő egyesülettől, a Marcal-Dabronc-völgyétől, amelynek felnőtt csapata a Sümeg volt. A még csak 18 éves játékos előtt hosszú út áll, de remek rugókkal rendelkezik, és tehetségét bizonyítja, hogy a korosztályos válogatottba is kapott már meghívót. Több klub is hívta a nyáron, de ő a Vegyészt választotta, és reméli, hogy néhány év kemény munkáját követően helye lesz a Kazincbarcika kezdőjében. A 8-as mezszámot választotta, amelyben vezetőedzőnk, Toronyai Miklós is szerepelt.

#
8
Nemzetiség
hunMagyarország
Pozíció
Szélső ütő
Súly
90 kg
Magasság
191 cm
Jelenlegi csapat
GreenPlan-VRCK, VRCK U20
Kor
21

Blázsovics szinte már kazincbarcikainak számít, hiszen ötödik idényére készül a VRCK-ban, menyasszonya is barcikai, a közös jövőjüket városunkban tervezik. Egy év légióskodás után tért vissza a sárga-kékekhez a 16-szoros magyar válogatott játékos, aki továbbra is a 10-es mezszámban fog játszani, miután Lukasz Ciupa csapattársa lemondott arról a javára. Ugyan egy ujjtörés, valamint az azzal járó műtét és rehabilitáció egy kicsit bekavart Blázsovics felkészülésébe, összességében jó erőben várja a szezont.


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

A korábban bemutatott játékosok:

Bemutatkozik a keret – átlók

Bemutatkozik a keret – feladók

Bemutatkozik a keret – liberók