Jön az utolsó összecsapás az elődöntőben

Vasárnap 18 órától a GreenPlan-VRCK a Fino Kaposvár vendégeként lép pályára az Extraliga elődöntőjének mindent eldöntő, ötödik mérkőzésén. A tét a fináléba kerülés.

Nem bírtak eddig egymással a felek: a Kaposvár otthon 3-2-re illetve 3-1-re nyert, míg a Kazincbarcika odahaza mindkét összecsapását szettveszteség nélkül húzta be. A negyedik és az ötödik mérkőzés között mindössze két nap van, hiszen a 18 órakor kezdődő összecsapást a televízió kérésére egy nappal előrébb hozták a felek (M4 Sport+ / Duna World).

Az utóbbi két mérkőzésen már Szabó Dávid is pályára tudott lépni, és jó esély van arra, hogy Kaposváron is lehetőséget kap.

„Nagy a távolság a két város között, hosszú az út, ez mindenképpen látszani fog, de főleg azért, mert pénteken volt a legutóbbi mérkőzés, kevés idő jutott a pihenésre. Most mégis ez a legfontosabb: erőt gyűjteni, regenerálódni, amennyit lehet. Az örülhet majd a végén, akinek jobb napja van, és aki kevesebb hibával tud majd játszani. Nem lesz egy szép játék egyik csapat részéről sem, ez az én véleményem, de ilyenkor már nem is ez számít, hanem az eredmény” – mondta a GreenPlan-VRCK csapatkapitánya a vrck.hu érdeklődésére.

Nem egyedül kell azonban a játékosoknak megküzdeniük a továbbjutásért, mert bár a pályán csak egymásra számíthatnak, a lelátóról is jónéhány szimpatizáns fogja őket buzdítani. Szerencsére a szurkolói busz pillanatok alatt betelt.

(fotó: Kovács Loretta, VRCK)