Két mérkőzést tudott le a Vegyész Kassán

Kassán járt csütörtökön a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata, ahol két mérkőzést is játszott a szlovák élvonalban szereplő Kosice otthonában. Daniel Oravec legénysége az első összecsapáson kikapott, míg a másodikat döntetlenre hozta.

Az első találkozón ismét a fiataloknak szavazott bizalmat Oravec-mester, és bár látott biztató jeleket, összességében nem volt elégedett.

„Sokat rontottunk, főleg nyitásban, pedig a szerdai edzésen ezzel nem volt probléma, éppen ezért bizakodtunk is az összecsapás előtt” – fogalmazott a szlovák tréner a nap végén a vrck.hu érdeklődésére. „A második meccsnek jó volt a színvonala, a srácok ütötték-vágták egymást becsülettel. A harmadik szettől mindkét csapat sokat cserélt, jobbak voltunk, mint délelőtt. Dolgozunk tovább, hiszen van még mit javítani.”

ELSŐ MÉRKŐZÉS
Kosice – Vegyész 4-1 (25-16, 26-24, 11-15,17-15, 15-10)
Vegyész: Palánkai-Omoshebi, Árva, Blázsovics, Gebhardt N., Banai, Juhász. Csere: Kovács (liberó), Toronyai. Vezetőedző: Daniel Oravec.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS
Kosice – Vegyész 3-3 (25-23, 23-25, 12-25, 8-15, 15-6, 15-12)
Vegyész: Milev, Toronyai, Banai, Juhász, Szabó, Mészáros. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Kovács, Blázsovics, Árva, Gebhardt N., Palánkai-Omoshebi. Vezetőedző: Daniel Oravec.