Röplabdatornával avatjuk az új sportcsarnokot

Szeptember 8-án és 9-én kerül megrendezésre a már-már szokásos nemzetközi röplabdatorna Kazincbarcikán, amely ezúttal az I. Don Bosco Kupa nevet kapta.

A Don Bosco Sportközpont szeptember 1-jén nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt, a Szalézi Társaság pedig ennek megfelelően színes programokkal készül – ráadásul több mint egy héten keresztül. Csapatunk leendő otthonát – ahol heti négy alkalommal fognak edzeni a srácok – szeptember 9-én vehetjük birtokba, rögtön a torna másnapján.

A tornán együttesünk mellett részt vesz a bajnok és kupagyőztes Fino Kaposvár, két szlovák élcsapat, a Daniel Oravecz által edzett a VK Spartak UJS Komarno valamint a VK Mirad Pu Presov. Csütörtökön az Irinyi Tornacsarnok ad otthont az összecsapásoknak, de másnap már a nemzetközi előírásoknak megfelelő Don Bosco Sportközpontban lépnek pályára az együttesek.

Klubunk büszke arra, hogy részese lehet a Don Bosco Sportközpont megnyitósorozatának. Reméljük, hogy a létesítmény minden kazincbarcikai számára kikapcsolódást tud nyújtani, és bízunk benne, hogy a röplabdameccseken sikerül megtöltenünk nézőkkel a közel 1000 férőhelyes lelátót.

RAJT A4.indd

tm