A hatos döntő a tét vasárnap

A Vegyész RC Kazincbarcika junior csapata vasárnap hazai környezetben, a Tornacsarnokban lép majd két alkalommal is pályára a bajnokság rájátszásának 1. fordulójában. A háromfős csoport győztese automatikusan bejut a hatos döntőbe.

Csapatunk jól szerepelt az alapszakaszban, hiszen a negyedik helyen zárt, ami a Kaposvár, a Kecskemét és a Dunaújváros mögött nem rossz eredmény. Most vasárnap a Sümeg és a Szolnok látogat majd Kazincbarcikára. A csoportgyőztes automatikusan bejut a hatos döntőbe, míg a második helyezettre vár majd még egy forduló.

„Szeretnénk már vasárnap kiharcolni a továbbjutást, főleg úgy, hogy hazai pályán lesz erre lehetőségünk” – mondta a vrck.hu-nak Balázs Dávid csapatkapitány. „Nincs rossz csapatunk, többen is a felnőtt keret tagjai vagyunk, ahol Blázsovics Péter és Szabó Máté is alapembernek számít. A héten a felnőtt együttes nem játszik, így inkább játékosabb edzések voltak, hogy minél jobban felkészüljünk a Sümeg és Szolnok elleni meccsekre. Bár még ezen a hétvégén túl kell lennünk, a hatos döntőn is gondolkodtunk már, és úgy érezzük, még akár az érem is összejöhet.”

Balázson, Blázsovicson és Szabón kívül a junior csapatot még Pallós Gergő, Veres Dávid, Balogh Erik, Budai Balázs, Csomor Gábor, Viszokai Marcell és Lámer Dániel alkotja.

A vasárnapi mérkőzésekre ingyenes lesz a belépés.

Program:
10.30: Szolnoki Főiskola RKSI – Vegyész RC Kazincbarcika
12.00: Sümegi RE – Szolnoki Főiskola RKSI
13.30: Vegyész RC Kazincbarcika – Sümegi RE