A továbbjutás küszöbén, de Székesfehérváron is nyerni kell

Csütörtök este 19 órától a székesfehérvári MÁV Előre otthonában lép pályára a férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Vegyész RC Kazincbarcika. Az első találkozón a borsodiak magabiztos előnyt szereztek.

Gebhardt Norbertre (szemben) ismét fontos feladatok várhatnak. Fotó: vrck.hu archív

Ez azonban nem jelenti azt, hogy már a legjobb nyolc között érezheti magát a Vegyész, hiszen a visszavágón a székesfehérváriak szeretnének meglepetést okozni. A VRCK idei formája – már ami a hazai porondot illeti – egyelőre tiszteletet parancsol, hiszen négy meccsen még szettet sem veszített. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy az éremért harcoló csapatok közül csak a Pénzügyőrrel találkozott, de a fővárosiakat 18 pont fölé egyetlen játszmában sem engedte a múlt hétvégén.

„A fehérváriak az első meccs második szettjében kicsit ránk ijesztettek, de a visszavágón szeretnénk, ha végig mi irányítanánk” – fogalmazott Daniel Oravec vezetőedző a vrck.hu érdeklődésére. „Egy hét óta nem sok minden változott, készülünk tovább, mert bár magabiztosan nyertünk a Pénzügyőr ellen, hosszú még a szezon, nem dőlhetünk hátra. A cél a győzelem a MÁV Előre otthonában is, lehetőleg szettveszteség nélkül, mert a csapat képes rá.”