A Vegyésszel forgatott a Robinson Tours – képek, videók!

Nem mindennapi élményben volt részük a Vegyész RC Kazincbarcika játékosainak és szurkolóinak szombat délelőtt, ugyanis a Robinson Tours utazási iroda biztonsági videójának a forgatásán vettek részt.

A Robinson Tours egy új, úgynevezett safety-videó forgatása mellett döntött, és mivel az utazási iroda támogatója a férfi röplabda NB I legutóbbi ezüstérmesének, gyorsan eldőlt, hogy a röplabdások lesznek az új film szereplői. Szokodi Béla projektmenedzserrel a forgatás közben váltottunk néhány szót.

„A videónk, amit a buszos utazások előtt szoktunk levetíteni az utazó közönségnek, az utóbbi időben kicsit elavult, hiszen már legalább hat éves, és azóta több szabály is változott” – fogalmazott a vrck.hu-nak Szokodi. „Éppen ezért új anyagra volt szükségünk, Jakócs Áron ügyvezető pedig úgy döntött, legyenek a röplabdások a szereplői az új filmnek, amit kicsit humorosabbra is szeretnénk, mint az elődje volt. A klub részéről nagyon pozitívan fogadták az ötletet, és hamar hozzá is láttunk a forgatókönyv megírásának.”

A forgatáson néhány szurkoló is részt vett, a pontos történetet azonban egyelőre nem áruljuk el. A szereplők boldogan teljesítették az operatőr kéréseit, három óra leforgása alatt pedig sikerült is minden jelenetet rögzíteni. Szokodi hozzátette, mivel a röplabdások többsége nagyra nőtt, tökéletes alanyai a videónak, hiszen az ő segítségükkel be lehet mutatni, hogy a nagyobb termetű utasok számára hogyan lehet kényelmesebbé tenni a buszos utazásokat.

A film majd a Robinson Tours járatain lesz látható, de néhány hét múlva a videómegosztó oldalakra is felkerül. Az Azur Toursnak köszönjük, hogy biztosított egy autóbuszt a forgatás idejére.

AUTÓBUSSZAL BULGÁRIÁBA

A nagy érdeklődésnek köszönhetően a társaság az idei nyáron heti öt alkalommal fog autóbuszt indítani Bulgáriába, egyebek között miskolci felszállással is. A főszezon július elejétől tart, de az elő- és utószezonban már 29.900 forintért ellehet jutni busszal a Fekete-tengerhez. Az összeg tartalmazza az útiköltséget és a szállás díját is. Az utakról bővebb információt a Robinson Tours honlapján, a www.robinsontours.hu oldalon lehet találni.

tm (Fotók: tm, Szokodi Béla)