Árva csalódott, de nem adja fel

A szombati, 3-2-es bajnoki vereség ellenére Árva Milán, csapatunk átlója úgy érzi, elég jó a Vegyész RC Kazincbarcika idei kerete ahhoz, hogy csapatként harcoljanak céljaik elérése érdekében.

Eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a szezonban Vegyész saját nevelésű játékosa, hiszen 62%-os hatékonysággal támadott (45 labdából) a MAFC-BME ellen, ami valóban remek eredménynek mondható, de ez sem volt elég a sikerhez.

„Csalódott vagyok, hiszen egy nyerhető mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, az pedig csak növeli a csalódottságomat, hogy kétszettes előnyben voltunk” – árulta el őszintén az átló a vrck.hu-nak. „Egyszerűen nem értem az egészet. Nem azért idegesít a vereség, mert nekem jól ment, hanem azért, mert ennek a mérkőzésnek három-nullának kellett volna lennie a javunkra. Nagyon jó csapatunk van, képesek vagyunk együtt, csapatként összefogni és harcolni, például amikor nekem nem ment, a többiek segítettek.”

Árva még nem tekint nagyon előre, csupán két cél lebeg a szeme előtt: a négy között zárni a bajnokság alapszakaszában, illetve bejutni a Magyar Kupa döntőjébe (utóbbi sorozatban az elődöntő első mérkőzésén a VRCK 3-1-re nyert a Pénzügyőr SE ellen).

(főcímkép: Kovács Loretta, VRCK)