Bemutatkozik a szakmai stáb

Bónuszként a szakmai stáb szűkebb tagjait is bemutatjuk, azokat a szakembereket, akik nap mint nap a játékosok mellett vannak. Toronyai Miklós, Batári Csaba és Tóth Marcell következik.

Vezetőedző Toronyai Miklós

Nemzetiség
hun Magyarország
Jelenlegi csapat
Vegyész
Kor
42

Toronyai Miklós vezetőedzőt a kazincbarcikai szurkolóknak egyáltalán nem kell bemutatni. Tősgyökeres barcikai, aki játékosként mindkét aranykorszakban a klub játékosa volt. A korábbi feladó most edzőként igyekszik a csúcsra vezetni együttesét, mindemellett pedig a Testnevelési Egyetemen tanul röplabda-szakedzőként. Nős, két lány büszke édesapja, akik apa minden meccsén jelen vannak. A magyar férfi röplabda-válogatott másodedzője, a Vegyész élén második szezonját kezdi.

Másodedző Batári Csaba

Nemzetiség
hun Magyarország
Jelenlegi csapat
Vegyész
Kor
24

Batári Csaba még csak 24 éves, de sokat látott szakember. Játékosként Dunaújvárosban, Kaposváron és Székesfehérváron is megfordult, de hamar elhatározta, hogy edzőként szeretne dolgozni. A Vegyésznél másodedző és statisztikus is egyben, valamint az ifjúsági csapat versenyeztetésébe is besegít, utóbbiban már van tapasztalata, hiszen nevelőklubjánál, a Dunakanyarnál is foglalkozott fiatalokkal. Az előző két idényben felnőtt csapatnál is tevékenykedett, a MAFC-BME statisztikusként számított rá.

Gyúró Tóth Marcell

Nemzetiség
hun Magyarország
Jelenlegi csapat
Vegyész
Kor
24

Tóth Marcell gyúró is mindössze 24 esztendős, és nem a sportágból érkezett, hiszen a labdarúgás közelebb áll hozzá, anno focizott is a KBSC utánpótláscsapataiban. Az abaújszántói szakember végzettsége szerint gyógymasszőr, ápoló és most már sportoktató is, fiatal kora ellenére ő is rendkívül tapasztalt. Dolgozott miskolci konditeremben és megyei futballcsapatoknál, szeptembertől viszont már csak a vegyészes teendőire összpontosít.