Blázsovics Péter szerződést hosszabbított

A Vegyész RC Kazincbarcika 2+2 éves szerződést kötött Blázsovics Péterrel. A magyar válogatott szélső ütő negyedik évét kezdi meg egyesületünknél.

A most 24 éves Blázsovics először a 2014/15-ös szezonban volt a Vegyész játékosa, akkor bronzérmet szerzett a csapattal a pontvadászatban. Vállműtétje miatt hazatért Sümegre, de 2017 nyarán ismét aláírt együttesünkhöz: azóta két bajnoki címet, egy-egy Magyar Kupa arany- és bronzérmet nyert, valamint kezdőként játszott mindkét Bajnokok Ligája-mérkőzésen a PAOK ellen. Idén nyáron a szerződéshosszabbítás mellett döntött.

„Most már a negyedik évemet kezdem a Vegyésznél, és ezt örömmel teszem, mert szeretek itt játszani, kedvelem a várost, a szurkolókat, a hazai mérkőzések hangulatát” – fogalmazott a vrck.hu-nak Blázsovics. „Évről évre többet játszom, az új idényben már alapemberként szeretnék trófeákat nyerni. Erre meglesz a lehetőségem, de tudom, sok múlik rajtam, ennek megfelelően fogok dolgozni az edzéseken.”


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

Blázsovicsot 2019-ben kétszer is megműtötték visszér miatt, utóbbira májusban került sor.

„Emiatt két hetet ki kellett hagynom, így érkeztem meg a magyar válogatott edzőtáborába” – mesélte a tízszeres válogatott szélső ütő. „Nem volt könnyű a sok kényszerpihenő miatt visszatérni, de jól éreztem magam, sok tapasztalatot gyűjtöttem egy jó közegben. Játszottam is, kétszer kezdőként, ami sokat jelentett, de most már jót fog tenni az aktív pihenés.”

A Vegyész kerete folyamatosan formálódik, vasárnap Csizmadia érkezéséről számoltunk be, de a következő napokban, hetekben is lehet bejelentésekre számítani.

(fotó: vrck.hu, Muzslay Péter)