Debrecenben játszottunk felkészülési mérkőzést

Vasárnap kora délután a Debreceni EAC vendégeként játszottunk négyszettes edzőmérkőzést. A találkozón nem az eredmény volt a legfontosabb, de így is nyert a Vegyész RC Kazincbarcika 3-1-re.

Március 20-án már bajnoki elődöntőt játszik a Vegyész a Pénzügyőr vendégeként, így mindenképpen szükség volt beiktatni egy felkészülési találkozót. Toronyai Miklós vezetőedző érdeklődésünkre elárulta, jó napon vannak túl, amelyen minden játékosának lehetőséget tudott adni.

„Van egy-két játékelem, amiben szeretnénk javulni, így ezeken volt a hangsúly, de a legfontosabb az volt, hogy most mindenki játsszon” – mondta a 41 éves szakember. „Kemény héten vannak túl a fiúk, elfáradtak fizikálisan, de örülünk, hogy lehetőségünk volt játszani a debreceniekkel. Láttunk szép dolgokat, így is, hogy rotáltuk a csapatot a szokottnál jobban. Hétfőn pihennek a srácok, aztán kedd délelőtt folytatjuk a felkészülést a Pénzügyőr elleni elődöntőre.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Debreceni EAC – Vegyész RC Kazincbarcika 1-3 (-18, 23, -21, -20)
DESOK csarnok, Debrecen, zárt kapuk mögött.
Vegyész: Páez, Ciupa, Péter M., Árva, Mineiro, Mihalj. Csere: Dudás (liberó), Budai, Bibók, Juhász, Csizmadia, Földes. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

(fotó: VRCK archív)