Elindult a jegyértékesítés a BL-mérkőzésre!

Itt mindent megtalál a jegyértékesítésről az október 8-i Vegyész RC Kazincbarcika – PAOK Szaloniki röplabda Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

FÉRFI RÖPLABDA BAJNOKOK LIGÁJA
Vegyész RC Kazincbarcika vs. PAOK Szaloniki (görög)
2018.10.08., hétfő, 19:00
Nyíregyháza, Continental Aréna, Géza u. 8-16.

Történelmi röplabdamérkőzés előtt áll a VRCK és az egész magyar férfi röplabdasport!

2018. október 8-án 19 órától a magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes Vegyész RC Kazincbarcika története első Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül. Egyben ez lesz Kazincbarcika, Borsod-Abaúj-Zemplén megye és a magyar férfi röplabdázás első találkozója is a legrangosabb európai kupasorozatban, rögtön egy igazi sztárcsapat, a görög PAOK Szaloniki ellen.

Jegyek már kaphatók!

– elővételben: online (tixa.hu, ide kattintva), 1000 forintos egységáron október 8-án 18 óráig

– elővételben: 1000 forintos egységáron, korlátozott számban a VRCK Volleyball Kft. irodájában október 1-től 5-ig, délelőtt 9 és 12 óra között (3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 4., 1/7., 7-es kapucsengő)

– helyszínen: 1300 forintos egységáron (kapunyitás: 17:30)

– 14 éves korig a mérkőzés megtekintése díjmentes

Vásárolj online jegyet, és nyerj egy dedikált VRCK-mezt! Részletekért kattints!

Szurkolói buszok

Klubunk szurkolói buszokat is indít a nyíregyházi mérkőzésre, méghozzá kedvezményes áron! Az útiköltség 1000 Ft/fő, jelentkezni kizárólag személyesen, a VRCK irodájában lehet október 1-től 5-ig, délelőtt 9 és 12 óra között (3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 4., 1/7., 7-es kapucsengő). Egyszerre több személy felíratása is lehetséges, a foglalás azonban az ár megfizetésével, valamint a pontos név és személyi igazolvány számának megadásával válik véglegessé.

A szurkolói busz, buszok 15 órakor indulnak az autóbuszállomás mellőli Spar-parkolóból, majd megáll a Don Bosco Sportközpontnál és a Szent Flórián téren is.

További kérdés esetén: toth.milan@vrck.hu

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai akkreditációt a toth.milan@vrck.hu email címen kérhetnek legkésőbb október 6-án 18 óráig, az alábbi adatok megadásával.

  • Munkatárs neve, email címe
  • Sajtóorgánum neve
  • Újságíró, fotós vagy televíziós stáb
  • Rendszám (ha szükséges)

Az eseményen az Európai Röplabda Szövetség (CEV) Bajnokok Ligájára előírt pályaszabályai vannak érvényben.