Győzelemmel búcsúztatták a szezont ifistáink

A Vegyész RC Kazincbarcika mindkét U19-es csapata sikerrel zárta utolsó mérkőzését, mérkőzéseit a fiú Országos Ifjúsági Kupa helyosztóin.

A VRCK I. névre hallgató csapatunk bombameglepetésekkel kezdte a szezont, hiszen többek között a Kecskemétet is sikerült megtréfálnia, a végelszámolásnál azonban lemaradt a hatos döntőről. Végül a tizedik helyet szerezte meg Daniel Oravec legénysége, úgy, hogy az utolsó hat meccséből ötöt is megnyert – zárásképpen a DEAC-Debrecen és a MEAFC-Miskolc ellen.

A csapat tagjai a záró fordulóban: Lőrincz Ákos, Toma Áron, Kondor Kristóf, Földes Dániel, László Márk, Simkó Dániel, Fecske Szabolcs, Gyurán Gábor. Edzők: Daniel Oravec, Bokor Elek.

Az ózdiak (VRCK II.) szerényebben szerepeltek, de ez senkit nem lepett meg, hiszen négy-öt éves hátrányban vannak a mezőny többségéhez képest. Ennek ellenére az utolsó meccsükön nyerni tudtak a TFSE újpesti csapata ellen, és kis híján a MAFC-ot is megtréfálták.

A csapat tagjai a záró fordulóban: Pauler Levente, Mezei Dominik, Bari László, Varga Tamás Martin, Farkas Róbert József, Farkas Bertalan, Krajcsik Vendel, Horvtáh Ákos. Edző: Molnár Sándor.