Így látta a sajtó és a szurkoló: reakciók az internetről

A VRC Kazincbarcika kupaaranyáról természetesen a magyar sportsajtó is beszámolt, de a szurkolói reakciók, gratulációk sem maradhattak el.

KUPAGYŐZTES, KUPAGYŐZTES, KUPAGYŐZTES!

A megyei napilap, az Észak-Magyarország hétfői számában egy teljes oldalt szentel a VRCK-nak, plusz a címlapon egy nagyobb képet. Berecz Csaba újságíró és Bujdos Tibor fotóriporter is kint volt az Érd Arénában, így testközelből élhették át a döntő minden pillanatát. A cikkben Mészáros Dömötör, Szabó Dávid és Vlado Milev jó játékára hívja fel a szerző a figyelmet, majd gyorsan megjegyzi, a kezdő többi tagjára sem lehetett panasz. Fotók és videó az újság internetes oldalán, a boon.hu-n érhető el.

A szövetség honlapja, a hunvolley.hu kiemelte, 13 év után nyert ismét aranyérmet a Magyar Kupában a kazincbarcikai együttes. A szövetség weboldalán és Facebook-oldalán képeket és videókat is talál az érdeklődő.

Az Origo nagy terjedelemben foglalkozott a döntővel, a sportrovat címlapján vezető hírként tette közzé. „A verhetetlen Kazincbarcika nyerte meg a férfi röplabda Magyar Kupát” címet kapta Lantos Gábor írása, és a találkozó a szerző szerint sima volt. Kiemelte, Mészáros és Szabó is klasszis teljesítményt nyújtott, és a kérdés már csak az: vajon ki állítja meg a VRCK-t a bajnokságban?

A Nemzeti Sport is címlapjára tette a kék-sárgák diadalát vasárnapi számában. Roska Emese Boglárka újságíró is Mészárost látta a mezőny egyik, ha nem a legjobbjának – a 41 éves szélső ütőt nem mellesleg a finálé legértékesebb játékosának választották.

A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

Annyian gratuláltak a csapatnak, hogy felsorolni lehetetlen mindenkit. Így a teljesség igénye nélkül válogattunk most össze néhányat. Arról a rengeteg videóról nem is beszélve, melyeket a közösségi médiákba töltöttek fel szurkolóink. Ezúton is köszönjük!




Főcímkép: vrck.hu / Tóth Milán