Jelentkezz Te is az Irinyi sportosztályába!

Jó hírünk van a nyolcadik osztályos, sport iránt érdeklődő, illetve röplabdázó tanulóknak, a 2022/23-as tanévtől ugyanis az Irinyi János Református Oktatási Központ elindítja a sportosztályát, ami az érettségi mellé sportedző-sportszervező vagy fitness-wellness instruktori képesítést is ad.

Régóta vártunk erre Kazincbarcikán, hiszen a következő tanévtől először indul 9. osztályosok számára sport szakirányú, érettségit adó középiskolai képzés az Irinyi János Református Oktatási Központban. A képzésre várják mindazon sportolókat, vagy sportos diákokat, akik az érettségi mellett sportedző-sportszervező, vagy fitness-wellness instruktor végzettséget szeretnének szerezni. A kiváló kollégiumi háttérrel rendelkező középiskolában a jelentkező diákoknak emelt szintű idegen nyelvoktatást, illetve informatikai képzést biztosít az iskola.

Az intézmény együttműködik több kazincbarcikai sportegyesülettel, melyek közül kiemelt szakmai partner a labdarúgás területén a Kolorcity Kazincbarcika SC (KBSC), míg a röplabda területén klubunk, a Vegyész RC Kazincbarcika (VRCK).

Bővebb információt az Irinyi Oktatási Központtól lehet kérni, vagy a toth.milan@vrck.hu email címen illetve a 06-20-318-3076-os telefonszámon Tóth Milántól (VRCK).