Kupameccs, adománygyűjtés, szurkolói sál vásárlás

Hétfőn 18 órától a GLP Nyíregyházát fogadja a Vegyész RC Kazincbarcika a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. Klubunk adománygyűjtést szervez a mérkőzés napjára, valamint szurkolói sál vásárlására is lesz lehetőség.

ELŐNYBŐL VÁRJUK A VISSZAVÁGÓT

Az első, még novemberi összecsapáson együttesünk magabiztos győzelmet aratott a kulcsemberei nélkül is, ezúttal viszont nem fog tudni mindenkit pihentetni Toronyai Miklós vezetőedző. Árva Milán és Budai Balázs ugyanis sérültek, Rodrigo Moraes a térdét fájlalja, míg Bibók Balázsnak a napokban ki kellett műteni az egyik fogát, így utóbbi kettő játéka kérdéses. Ráadásul a vasárnapi edzés Páez Carlos is kihagyta erős fejfájás miatt.

„Az a terv, hogy azok játszanak, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, de csak egy átlónk, egy liberónk és két centerünk van, akik százszázalékos állapotban vannak” – árulta el honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk. „Nyilván nincs más cél, minthogy ezúttal is magabiztosan nyerjünk. Tudjuk, hogy az NB I Ligában szereplő ellenfelünknek más célja van, mint nekünk, és talán nem nagyképűség, de már a MAFC-BME elleni negyeddöntős mérkőzésekre is elkezdtük a felkészülést.”

A belépéshez védettségi igazolvány és szájmaszk használata kötelező. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vegyész RC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés

MIKULÁS NAPI ADOMÁNYGYŰJTÉS

A korábbi években már hagyománnyá vált, hogy az ünnepek közeledtével klubunk adománygyűjtést szervez. Ez alól a tavalyi év kivétel volt, idén azonban ismét gyűjtést szervezünk. Várjuk a száraz/tartós élelmiszereket (például liszt, konzervek, tészták, olaj, stb.) és a plüss játékokat, a felajánlásokat pedig a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ fogja eljuttatni a rászorulóknak. Az adományokat a Don Bosco Sportközpontban, a mérkőzés előtt és közben várjuk az arra kijelölt helyen.

SZURKOLÓI SÁL VÁSÁRLÁS A HELYSZÍNEN

Németh Ildikó, klubunk munkatársa 17 órától kint lesz a Don Bosco lelátóján, személyesen nála lesz lehetőség szurkolói sál vásárlására. A sálak ára 3500 forint. Munkatársunk Vegyész-mezt fog viselni.