Magyar bajnokok – nyereményjáték!

Illusztris társaságban a Vegyész RC Kazincbarcika: a látvány-csapatsportágak férfi bajnokait elnézve nem akármilyen egyesületek között találjuk magunkat. Erre pedig minden szurkoló és kazincbarcikai lakos büszke lehet!

Mivel a kézilabdában május 26-án, a kosárlabdában pedig legkésőbb június 23-án avathatnak bajnokot, ezért játékot hirdetünk. Tippeld meg helyesen legkésőbb május 26-án (vasárnap) 18 óráig, hogy melyik csapat nyeri a magyar férfi kézilabda-bajnokságot és a férfi kosárlabda-bajnokságot (a negyeddöntőnél tartanak a felek cikkünk készültekor). A nyeremény egy VRCK szurkolói mez.

Tippedet a jatek@vrck.hu email címre küldd el legkésőbb május 26-án 18 óráig, amiben a teljes neved is szerepel. Egy játékos csak egy e-mail címmel vehet részt a sorsoláson.

A sorsolást a kosárdöntő lezártát követő napon tartjuk, a nyertest pedig e-mailben fogjuk értesíteni legkésőbb az azt követő munkanapon.

Kis segítség: a kézilabdában a Telekom Veszprém az első mérkőzést megnyerte a MOL-Pick Szeged ellen, míg kosárlabdában a négy közé nagy valószínűséggel az Egis Körmend (alapszakasz 1.), a Falco Szombathely (2.), a Szolnoki Olaj (3.) és a Pécsi VSK (4.) fog bekerülni.

Sok szerencsét!

(képek forrása: fradi.hu, vrck.hu)