Megkezdte a munkát a Vegyész

A héten elkezdődtek az edzések a Vegyész RC Kazincbarcika felnőtt csapatánál, melyen az új igazolások is jelen voltak. Több változás is történt az együttes játékoskeretében a nyáron, a végleges névsort kedden, sajtótájékoztatón jelenti be a klub vezetése.

Megkezdte a munkát Daniel Oravec edző csapata. Fotók: Tóth Milán

Kezdjük a távozókkal. A két szerb légiós, Nebojsza Januzovics és Djordje Borovicsanyin munkáját megköszönte a Vegyész, így ők hazaköltöztek, mindketten Szerbiában folytatják pályafutásukat. Kecskeméti Péter a Pénzügyőr SE-hez igazolt, további pályafutásához sok sikert kívánunk! Bokor Elek már nem lesz tagja a csapatnak, ugyanakkor nem szakad el a klubtól, utánpótlás-edzőként folytatja tovább a munkát. Surányi István is „hátrébb került”, de Daniel Oravec vezetőedző az edzéseken még számít az ütőre, ahogy a többi munka mellett röplabdázóra, így Kovács Zoltánra, Gulyás Ádámra, Kozsla Ádámra és Dudás Tamásra is – utóbbiak viszont a mérkőzésekre is beöltöznek.

Blázsovics Péter újra a Vegyészt erősíti.

Szerződést hosszabbított, illetve új kontraktust írt alá a VRCK-val Juhász Péter, Banai Máté, Árva Milán és Toronyai Miklós, míg a legfiatalabbak közül Budai Balázs mellett most már Péter Márton és Viszokai Marcell is a bő keret tagja. Pallós Gergő Debrecenben folytatja tanulmányait, vélhetően a DEAC-ban fog játszani.

Kovács Zoltán és társai kedden kezdték meg a munkát.

Csatlakozott a gárdához Blázsovics Péter és a két Gebhardt-testvér, Áron és Norbert is. Velük azonban még nem teljes a Vegyész idei kerete, a véglegesítés a jövő hét keddi sajtótájékoztatón lesz. Óriási siker lenne, ha a csapattal készülő, sokszoros magyar válogatott átló Szabó Dávid is az érkezők sorát erősítené.

Banai Máté is maradt a VRCK játékosa.

Idén a Vegyész a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Közép-európai Kupában indul el.