„Mindenki tudja, most kell még utoljára odatennie magát”

Kedden megkezdődik a férfi röplabda Extraliga döntője, ennek kapcsán beszélgettünk Vlado Milevvel, a Vegyész RC Kazincbarcika szélső ütőjével.

A Vegyész ellenfele a döntőben az LV Sport Pénzügyőr SE lesz, amellyel idén már hat alkalommal találkozott együttesünk, ezekről a párharcokról itt olvashatnak többet. Vlado Milevnél arra voltunk kíváncsiak, milyen formában van most a csapat, mivel teltek az utóbbi napok.

„Most már nagyon benne vagyunk a ráhangolódásban, azt hiszem, jó formában is van a csapat” – mondta honlapunknak a közel százszoros macedón válogatott. „Érezni azt, hogy a szezon végén vagyunk, mindenki tudja, most kell még utoljára odatennie magát. Az edzői stáb összeállította a taktikát, amit folyamatosan gyakorolunk, és próbáljuk majd azt a leginkább megvalósítani a mérkőzéseken.”

Milev szerint a Vegyész megérdemelten jutott be a döntőbe, de tudja, hogy az aranyért folytatott csatában közel tökéletesen kell játszaniuk.

„A Pénzügyőr ellen a legjobbunkat kell nyújtanunk, be kell bizonyítanunk, hogy jelenleg mi vagyunk Magyarország legjobb csapata. Ehhez kellenek a jó szerváink, amelyek február közepe óta már megvannak, a jó fogadás, ami legutóbb Kaposváron közel kiválóan működött, valamint a blokkvédekezés, mezőnymunka, amivel szintén meccseket lehet eldönteni. Számomra nem kérdés, hogy képesek vagyunk megszerezni az aranyérmet, ennek érdekében mindent el fogunk követni” – nyilatkozta a 32 éves röplabdázó, aki hozzátette, számítanak a szurkolók biztatására is.

A finálé első mérkőzése kedden 19 órakor kezdődik a Don Bosco Sportközpontban, de már 18 órától várják a gyerekeket a Szalézi animátorai. A meccset honlapunkon élőben közvetítjük.

(Fotó: vrck.hu)