Miskolcon játssza első felkészülési mérkőzését a Vegyész

A héten már edzőmérkőzést is fog játszani a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata, amely a folytatásban szlovák és magyar extraligás csapatokkal is megmérkőzik.

Toronyai Miklós együttese az NB I-es MEAFC Miskolccal játssza majd első nyári összecsapását a megyeszékhelyen augusztus 13-án (zárt kapuk mögött), majd az azt követő hét szerdáján Felsővízközre (TJ Slavia Svidník) utazik, hogy aztán pénteken hazai környezetben fogadja az Eperjest (VK Mirad PU Presov). Augusztus 27-ére még edzőpartnert keres a Vegyész, majd szeptember 4-én és 5-én a Don Bosco Kupán játszik a felsővízköziek, a kassaiak (KDS Sport Kosice) és a dunaújvárosiak (Dunaferr SE) ellen.

Szeptember 12-én Budapesten, a KISTEXT otthonában vendégszerepel egy villámtornán a Vegyész, ahol a Pénzügyőrrel és a Komárommal is megmérkőzik. Habár a többi magyar csapat számára már a szeptember 18-ai hétvégén megkezdődik a pontvadászat, a sárga-kékek szabadnaposak, így arra az időszakra is szeretnének lekötni egy találkozót, ez valószínűleg valamelyik szlovák csapat ellen fog összejönni.

(főcímkép: Kovács Loretta/vrck.hu)