Módosult a felkészülési meccsek listája

Ahogy arról már augusztus 8-án hírt adtunk honlapunkon, augusztus 30-án és 31-én Kazincbarcikán lép pályára a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika, de egy elmaradt felkészülési meccs és a későbbi kezdés miatt több módosítás is történt a felkészülési programban.

Eredetileg már augusztus 25-én játszott volna Toronyai Miklós együttese hazai környezetben a Presov ellen, de a szlovákoknak mindkét feladójuk lesérült, lebetegedett, így nem tudtak elutazni. E hét szerdán azonban már biztosan játszik a csapat a Don Bosco Sportközpontban, sorrendben a magyar U19-es válogatott (10:00), a MEAFC-Miskolc (12:00) és a DEAC (16:00) ellen. A tornát a Magyar Röplabda Szövetség rendezi. Másnap zárt kapuk mögött még egy meccs következik az U19-cesekkel, akik a DEAC-cal is összecsapnak.

A szeptember 9-i eperjesi tornán a mieink és a hazaiak mellett még a nyitraiak lesznek jelen, majd a Presov szeptember 13-án, a Marián Vitkóval és Mudóval felálló Svidník pedig szeptember 15-én utazik Kazincbarcikára egy közös edzésre. Újabb két nappal később a Pénzügyőr tornáján vesz részt csapatunk, ahol a TFSE és a MAFC-BME is jelen lesz.

A bajnokság végül nem szeptember 23-án, hanem csak október 7-én fog kezdődni a Vegyész számára, ellenfele pedig a TFSE lesz idegenben. A pontos menetrend jelenleg egyeztetés alatt van.