Négy mérkőzésünk lesz decemberben, közülük egy tévés!

November 7-e óta várunk a pillanatra, hogy újra pályára léphessen férfi csapatunk, de sajnos a koronavírus-járvány ellenfeleinket sem kímélte. Most azonban úgy tűnik, hogy decemberben négy mérkőzést is játszhatunk: egy kupameccset és három bajnokit, az egyiket pedig az M4 Sport élőben közvetíti a Don Bosco Sportközpontból.

A Fino Kaposvár, a Kecskemét és MAFC-BME után a Dunaferr SE is halasztást kért, de szerencsére nem maradunk tétmérkőzések nélkül. A Vegyész RC Kazincbarcika december 5-én 17 órától a KISTEXT vendége lesz a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A találkozó Páez Carlosék számára nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a fővárosiak az előző körben a Dunaferrt búcsúztatták, ráadásul úgy, hogy az első mérkőzésen két alapemberükre sem számíthattak, és nyertek 3-1-re.

December 10-én a regnáló MK-győztes Pénzügyőr látogat majd a Don Boscóba, a bajnokit az M4 Sport 18 órai kezdettel élőben közvetíti. Három nappal később a Debreceni EAC lesz a VRCK vendége az Extraligában, majd hat nappal később, december 19-én a Vegyész utazik az egyetemistákhoz bajnokira.

Mivel a válogatott programok elmaradnak, ezért a csapatok akár december 20-áig is játszhatnak, és a január 16-ai hétvégén már folytathatják is a lerövidített pontvadászatot.