Nyolc részvevővel a héten a magyar válogatott edzésein

A héten megkezdte a felkészülést az Európa-bajnoki selejtezőkre a magyar férfi röplabda-válogatott. Klubunkat hét személy is képviseli a bő illetve szűk keretben, valamint a héten a statisztikusunk is a nemzeti együttes mellett tanulja a szakmát.

Bibók Balázs (átló, 25 éves), Cziczlavicz Dávid (center, 17), Kiss Máté (liberó, 24) és Péter Benedek (szélső ütő, 21) is ott van Nagy Péter szövetségi kapitány szűkített keretében, aminek vezetőedzőnk, Toronyai Miklós a másodedzője. A csapattal edz jelenleg U20-as és felnőtt csapatunk másik átlója, a 21 éves Miklósi-Sikes Zétény is, illetve a bő keret tagja még 20 éves centerünk, Garan Bálint. Utóbbi kettő játékos Cziczlaviczcal kiegészülve majd az U22-es Európa-bajnokságra is fog utazni, amely gárdának a szövetségi kapitánya Toronyai.

Örömünkre szolgál, hogy a héten statisztikusunk, Lukács Patrik is látogathatja a válogatott edzéseit, tanulva a szakmát kollégájától, Szerencsés Ádámtól. Ezúton is köszönjük a szakmai stáb segítségét.

A GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika ezen a héten tehát nyolc játékossal, stábtaggal képviselteti magát a magyar válogatott felkészülésén.