Péter Márton a Rádió 1-nek: minél előrébb vagyunk, annál jobb

A Rádió 1 kazincbarcikai frekvenciáján (FM 88.8) válaszolt Péter Márton játékosunk Molek Csongor műsorvezető kérdéseire. A mini interjú apropója a szerdai győzelem, valamint a vasárnapi hazai bajnoki volt.

Szerdán öt szettben győzött a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a Pénzügyőr SE otthonában, de továbbra sincs megállás, vasárnap ugyanis a Vidux Szegedi RSE érkezik a Don Bosco Sportközpontba. Erről a két mérkőzésről beszélt a Vegyész 18-asa.

„Motiváltan készültünk a Pénzügyőr ellen, pontot, pontokat szerettünk volna szerezni, így örülünk, hogy a mérkőzés végén a mi akaratunk érvényesült” – mondta 24 éves ütőnk. „Hosszú mérkőzést játszottunk, nyilván fáradtak vagyunk, de a stáb ebben az erőltetett menetben jól össze szokta rakni a regenerálódás, a kondi és a következő meccsre való felkészülés arányát. A duplafordulóknak most hétvégén lesz vége, aztán beáll egy új ritmus. A Szeged ellen a célunk az, hogy mindhárom pontot itthon tartsuk, azt a lendületet szeretnénk tovább vinni, ami eddig jellemzett minket.”

Végül szóba került: mi lehet az együttes elvárása magával szemben a szezonban?

„Hosszú távon az a cél, hogy az első nyolcban, de inkább hatban zárjunk. Minél előrébb tudunk kerülni a tabellán az alapszakaszban, annál jobb, akár a jelenlegi, harmadik pozíciónkat is megtarthatjuk. Ezért dolgozunk” – fogalmazott Péter.

Oxygen Média

(főcímkép: Kovács Loretta, VRCK)