MEFOB-döntőn járt a DEAC

Nem sokon múlott, de idén nem jött össze az érem a Debreceni Egyetemnek.

A negyedik helyen zárt a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) döntőjében a Debreceni Egyetem férfi röplabdacsapata. A hajdúságiak legelőször kikaptak 3-0-ra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemtől (amely a MAFC-ra épül), majd ötszettes csapatában maradtak alul a Neumann János Egyetem (kecskeméti és szolnoki röplabdázók) csapatával szemben. A kaposváriakkal sem bírtak, így a negyedik helyen végzett Fodor Antal csapata a budapesti fináléban.

„Három csapat, a BME, a Neumann és a Debrecen kiegyenlített meccseket játszott egymással, talán a kaposváriak emelkedtek ki egy kicsit, akik három válogatott játékost is sorukban tudtak” – árulta el a vrck.hu-nak Fodor. „Az elmúlt években rendre a dobogón zártunk, hol a második, hol a harmadik helyen, de ezúttal nem volt szerencsénk. A Neumann elleni vereség a legfájóbb, hiszen folyamatosan vezettünk, meccslabdáink is voltak, mégis kikaptunk. Ettől függetlenül örülünk, hogy ezúttal is ott voltunk a négyes döntőben.”

A DE csapata: Magyar Tamás, Remete László, Pallós Gergő, Szikszai Marcell, Ötvös Roland, Nagy Attila, Kiss Dávid, Kusnyér Gergő, Árvai Péter, Chin Chun-Yu. Edző: Fodor Antal.

Fotó: BEAC – Facebook