Strandröplabda: barcikai dobogósok a harmadik nánási fordulón

A mögöttünk hagyott hétvégén ismét strandröplabda-versenyt rendeztek Hajdúnánáson, ahol ezúttal is szép számmal jelentkeztek kazincbarcikai, vegyészes párosok mind felnőtt, mint utánpótlás kategóriában.

Szombaton a férfiak versenyében egy román páros győzött, akik a döntőbe kerülésért Árva Milánt és Bibók Balázst győzték le. A VRCK párosa végül bronzérmes lett Csizmadia János és Surányi István előtt – előbbi Vegyész-nevelés, utóbbi néhány évet játszott Kazincbarcikán. Ezüstéremnek örülhetett utánpótlás- és strandröplabda edzőnk, Bagó László, egykori játékosunk, Kovács Zoltánnal az oldalán.

A hobbi kategóriában két utánpótlás-párosunk is elindult: Cziczlavicz Dávid és Molnár Vajk, valamint Lévai Péter és Molnár Márk. Habár a dobogóra nem fértek fel, 14-15 éves játékosaink több győzelmet is arattak, végül előbbi duó a nyolcadik, utóbbi a hatodik helyen zárt.

Vasárnap Kondor Kristóf és Gál Levente az előkelő negyedik helyet szerezték meg az U20-as versenyben, míg a lányoknál Vancza Lili és Imre Eszter – utóbbi kazincbarcikai, de a Jászberény utánpótlásában játszik – nagy csatában ugyan, de éppen lemaradtak az aranyéremről. A harmadik helyet Kis Lara és Tóth Enikő zsebelték be.

(főcímkép: a férfi verseny dobogósai)