Székesfehérváron sem hibázott a Vegyész

Csütörtök este a férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját rendezték Székesfehérváron. A Vegyész RC Kazincbarcika magabiztosan nyert ezúttal is, így 6-0-s összesítéssel jutott tovább.

A kis terem ellenére a Vegyésznek sikerült végig kontroll alatt tartania a mérkőzést, így Daniel Oravec csapatának nem kellett aggódnia a továbbjutás miatt. A szimpatikus hazaiak olykor tetszetős támadásokkal hívták fel magukra a figyelmet, de a borsodiak tudták, hol a határ, így amikor szükség volt rá, feljebb kapcsoltak.

A VRCK végül szettveszteség nélkül jutott be a Magyar Kupa legjobb nyolc csapat közé.

FÉRFI RÖPLABDA MAGYAR KUPA, 1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
MÁV Előre – Vegyész RC Kazincbarcika 0-3 (-16, -18, -16)
Székesfehérvár, 100 néző. V.: Horváth, Mezőffy.
MÁV Előre: Stefanovics, Balog P., Halász, Neukum, Tóth A., Németh Zs. Csere: Takács M., Nagy Á. (liberók), Nagy B., Náhol, Szőke. Vezetőedző: Németh Ödön.
VRCK: Toronyai, Milev, Banai, Szabó D., Mészáros D., Juhász. Csere: Dudás (liberó), Palánkai-Omoshebi, Blázsovics, Gebhardt N., Árva. Vezetőedző: Daniel Oravec.
Továbbjutott a VRCK kettős győzelemmel, 6-0-s összesítéssel.

Németh Ödön: Erős ellenfél ellen játszottunk újra, ami a mi fiatal játékosainknak egyelőre még sok. Az, hogy tizenöt pont fölé tudtunk jutni minden szettben, jónak mondható. Gratulálok a Barcikának a továbbjutáshoz.

Daniel Oravec: Örülünk a továbbjutásnak, és annak is, hogy ezúttal is sikerült három szettben nyernünk. Jól nyitottunk, ami fontos volt, így a hazaiak nehezebben tudtak támadásokat építeni.

Főcímkép: vrck.hu archív