Szerdán itthon fogadtuk a Presovot

Szerdán a VK Mirad Unipo Presov látogatott a Don Bosco Sportközpontba, hogy egy négyszettes felkészülési mérkőzést játsszon csapatunkkal, a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcikával.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika – VK Mirad Unipo Presov 0-4 (-22, -18, -22, -21)

Vegyész: Óhidi 2, Péter M. 8, Velicsko 3, Bibók 7, Péter B. 12, Cziczlavicz 7. Csere: Kiss, Csordás (liberók), Fecske 3, Miklósi-Sikes 7, Garan 3, Molnár. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

„A Presov egy nálunk sokkal tapasztaltabb, képzettebb együttes, éppen ezért örülünk neki, hogy néhány nap alatt kétszer is tudtunk velük játszani” – fogalmazott honlapunknak Toronyai. „Nem mi irányítottunk, de azért voltak jó periódusaink. Azokat a dolgokat azonban illet volna megcsinálnunk, amiket álmunkból felkeltve is tudni kellene, például a potya labdák megjátszása, vagy a ziccerek pontra váltása. A legnagyobb gyengeségünk ezúttal a koncentráció és az  alázat hiánya volt. Volt, hogy nem csapatban gondolkoztunk, hanem az egyéni megoldásokra törekedtünk, aminek meg is lett a böjtje. A könnyű szituációkat meg kell tudni oldani, azokat könyörtelenül ki kell tudni használni. Fiatal, tapasztalatlan csapatunk van, így sokkal nagyobb koncentrációra van szükség mindenkitől. Vezettünk például három-négy ponttal a harmadik szett derekán, majd vétettünk egy buta hibát, amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált, onnantól ismét irányította a meccset. Habár nem idős a csapatunk, a legfiatalabbakat most mégis dicséret illeti, mert a negyedik játszmára nagyon szépen szálltak be.”

Pénteken a Svidníkkel játszik zárt kapuk mögött együttesünk.

(fotó: Kovács Loretta)