Szombaton a MAFC vendégeként játszunk

A férfi röplabda NB I-ben harmadik mérkőzésére készülő Vegyész RC Kazincbarcika szombaton 19 órától a MAFC-BME vendége lesz.

A találkozó a Folyondár Sportközpontban (Budapest, Folyondár u. 15.) kerül megrendezésre, miután a MAFC-nak új otthon után kellett néznie, kis tornaterme ugyanis már nem felelt meg az idei versenykiírásnak. Az egyetemisták így kerültek át a Vasas női röplabdacsapatának az otthonába. A pályát győzelemmel avatta fel Schildkraut Krisztián vezetőedző csapata, mivel a múlt hétvégén magabiztos sikert aratott az újonc SZESE Győr felett (3-0).

A VRCK múlt hét csütörtökön már legyőzött egy fővárosi csapatot, akkor a Pénzügyőr ellen nyert három szettben a Don Bosco Sportközpontban, és ezúttal is hasonló eredményre készül.

„Láttunk egy meccset a MAFC-ról, gondolom hasonló összeállításban fognak pályára lépni szombaton is” – mondta a vrck.hu érdeklődésére Marek Kardos vezetőedző. „Sokat azonban nem tudunk róluk, így mindenképpen a mi játékunkra kell koncentrálnunk. Fontos, hogy védekezésben, blokkban és mezőnyben egyaránt, eredményesek legyünk, mert akkor megkönnyíthetjük a dolgunkat.”

A MAFC a nyáron több játékost is szerződtetett, így a korábbi kaposvárit, Németh Ferencet, a VRCK-ban is megforduló liberót, Bene Róbertet, a dunaújvárosi ütőt, Bohnicsek Szilvesztert, valamint a feladó Török Patrikot.

A találkozót a hazaiak élőben közvetítik, így senki nem marad le arról. A link ide kattintva érhető el.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, A-CSOPORT, 3. MÉRKŐZÉS
MAFC-BME – Vegyész RC Kazincbarcika
2018.10.13., 19:00, Budapest, Folyondár Sportközpont. V.: Csizmarik, Halász.

(Fotó: vrck.hu / Muzslay Péter)