Szurkolók az állatokért! – Klubunk is gyűjtést szervez

Január 10-én 18 órától a VRC Kazincbarcika a Fino Kaposvárral játszik bajnoki rangadót. A találkozó előtt azonban egy gyűjtést szervezünk, méghozzá a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű Facebook-csoport részére.

Klubunk nem először szervez gyűjtést, és nem is utoljára teszi. Hisszük, hogy egy kis összefogással jó dolgokat tudunk elérni, önzetlen szurkolóinknak köszönhetően. Nélkületek ez sosem valósulhatna meg. Mindig rengeteg adománnyal érkeztek, legutóbb egy hatalmas zsákot sikerült megtölteni plüssjátékokkal.

Ezúttal arra kérünk titeket, hogy a bajba jutott kutyákon, macskákon, állatokon segítsünk: táppal, konzervvel, pórázzal, pokróccal, nyakörvvel, kutyaházzal, macskaalommal, stb. A szervezetet pénzfelajánlással is lehet támogatni, bővebben erről a mérkőzésre kilátogató önkénteseknél lehet érdeklődni (számlaszám az alsó képen). Klubunk egy kutyaóllal kezdte a támogatást. A felajánlott ételeket, eszközöket az önkénteseknek tudjátok átadni a Don Bosco Sportközpontban.

Mit kell tudni a Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalomról? Az év első felében az állatvédők nagy segítséget kaptak, méghozzá futballszurkolóktól. A mozgalom nem várt eredményt hozott, Pécstől Budapesten át, egészen Miskolcig megmozdultak a drukkerek, az állatbarátok, hogy véget vessenek az állatkínzásnak, a felelőtlen állattartásnak. Bajbajutott állatokon, főleg macskákon és kutyákon segítenek, telephelyeket támogatnak anyagi vagy tárgyi eszközökkel, valamint szót emelnek ott, ahol már tarthatatlan a helyzet.

(Képek forrása: Szurkolók az állatkínzás ellen)