Tovább folytatódnak az edzések

Véget ért a szezon a Vegyész RC Kazincbarcika felnőtt csapata számára, viszont az edzések tovább folytatódnak, igaz erre a hétre többen is pihenőt kaptak. Az utánpótlástornák azonban még csak most jönnek.

A harmadik hely megszerzése után Surányi István néhány nap, míg Csányi Tamás és Blázsovics Péter egy hét pihenőt kapott – a többiek maradtak, hiszen Kazincbarcikán laknak. Dudás András vezetőedző elégedetten konstatálta, hogy 11 játékos (Bokor Elek, Csizmadia János, Csányi Tamás – az edzés után utazott -, Dudás Tamás, Kovács Zoltán, Toronyai Miklós, Gulyás Ádám, Veres Dávid, Tóth Milán, valamint két fiatal, Balogh Erik és Pallós Gergő) is megjelent a hétfői edzésen.

Az edző egy rövid értékelés után kiadta utasításba játékosainak, hogy három, négyfős csapat (Bagó László másodedzővel kiegészítve) kialakítása után másfél óra foci szerepel a programban: ezt a Gulyás, Toronyai, Pallós, Tóth négyes nyerte.

Keddtől azonban ismét a röplabdáé volt a főszerep, hiszen a korosztályos csapatainkra még várnak fontos találkozók. A felnőtt csapat tagjai segíteni fognak a kisebbeknek a felkészülésben, főleg a junioroknak, akik majd a június első hétvégéjén megrendezésre kerülő döntőben lépnek pályára, ráadásul éremesélyesként.

tm (főcímkép: opont.hu)