Továbbra is csoportja élén U19-es csapatunk; fejlődő ózdiak

Az Országos Ifjúsági Bajnokságban (U19) szereplő együttesünk a hétvégén Debrecenben játszott két mérkőzést, és bár veretlenségét elveszítette, továbbra is őrzi első helyét.

Ezúttal sokkal magabiztosabban játszott Daniel Oravec és Bokor Elek csapata a MEAFC-Miskolc ellen, mint az első tornán, és végül 3-0-ra (23, 18, 9) sikerült is legyőznie ellenfelét. Ami azonban összejött már korábban a DEAC ellen, az most elmaradt: a hazaiak ugyanis négy szoros szettben (25, 23, -24, 17) vissza tudtak vágni.

„A miskolciak ellen fegyelmezetlenek voltunk, rengeteg hibával játszottunk, egyedül az utolsó szettben mutatta meg igazi arcát a csapat” – árulta el honlapunk érdeklődésére Bokor. „A DEAC-cal szemben már koncentráltabbak voltunk, de a végjátékban rendre elfáradtunk. Külön kiemelnénk Henez Kevin, Kondor Kristóf és Rudolf Marcell játékát, akik mindkét találkozón jól teljesítettek.”

A csapat tagjai: Lőrincz Ákos, Erdélyi Péter, László Márk, Henez Kevin, Simkó Dániel, Kondor Kristóf, Toma Áron, Földes Dániel, Rudolf Marcell, Tóth Krisztián.

Folytatás június elején, Kazincbarcikán.

EGYRE BIZTATÓBB ÓZDI HÁTTÉRMUNKA

Győzelmet eddig még nem sikerült felmutatni a röplabdát csak másfél éve űző ózdi csapatnak, amely VRCK II. néven versenyzik az U19-es bajnokság másodosztályában. Veres Zoltán és Molnár Sándor csapata ezúttal szettet sem tudott rabolni a listavezető Pénzügyőr SE Debrecen és a második helyen álló Gyöngyöstől.

Az viszont mindenképpen pozitívum, hogy fejlődnek a fiúk, akik között van néhány tehetség, és akár a VRCK I-es csapatában is folytathatják pályafutásukat a következő szezontól.

(Főcímkép: vrck.hu)