U21: sikerült visszavágni az Eszterházynak

Sikerült visszavágnia a Vegyész junior csapatának az Eszterházy SC NB II-es együttesének a korábban elszenvedett vereségért, aminek köszönhetően a tabellán is megelőzték hevesi riválisukat fiataljaink.

A VRCK a harmadik, az Eszterházy a második helyről várta a Don Bosco Sportközpontban rendezett összecsapást. Az első szett szorosabbra sikerült, de a másodikban és a harmadikban egyaránt Péter Benedekék akarata érvényesült. A hazai győzelemnek köszönhetően a Vegyész fellépett az NBII/U21-es összevont bajnokság C-csoportjának a második helyére.


FÉRFI RÖPLABDA NBII/U21, C-CSOPORT, 15. FORDULÓ
Vegyész RCK U21 – Eszterházy SC 3-0 (21, 10, 15)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, 40 néző. V.: Szél, Oláh.
Vegyész: Földes, Péter B., Garan, Komlósi, Miklósi-Sikes, Fecske. Csere: Csordás (liberó), Együd, Gálik. Vezetődző: Toronyai Miklós.
Eszterházy: Berta, Földes Á., Kővári, Pintér, Kovács B., Nagy B. Csere: Vass, Kovács Dániel (liberók), Kovács Dávid, Göncző-Dutkay, Nagy L. Vezetőedző: Mákos Attila.

Toronyai Miklós: Szépen, fegyelmezetten játszottak a fiúk, betartották a taktikát. Sajnos nincs sok lehetőségünk még együtt edzeni, de igyekszünk megragadni minden fél órát, hiszen szeretnénk szépen szerepelni majd a junior bajnokságban, illetve az NB II-ben megtartani a második helyünket.

Mákos Attila: Szomorú vagyok, hogy ismét gyenge teljesítményt tudtunk nyújtani egy jó csapat ellen. Az ilyen mérkőzéseket sokkal jobban meg kellene becsülni, mert az ilyen összecsapásokon kellene jól játszani, és ezeken megnézni a hiányosságokat. Viszont a mai napon sem mentálisan, sem egyéni játéktudásban nem tudtunk jól teljesíteni.

(fotók: Kovács Loretta)