Újra meccs, Szegeden kupázik a Vegyész szombaton

A karantén leteltét követően, két alapembere nélkül, alig másfél hét edzéssel a lábában újra tétmérkőzést játszik szombaton 16 órától a Vegyész RC Kazincbarcika.

Együttesünk ellenfele a Vidux-Szegedi RSE lesz a férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, a találkozót zárt kapuk mögött játsszák a felek.

„Jó lesz végre újra tétmérkőzést játszani, azért jobb egy másik csapat ellen pályára lépni, mint gyakorolni hat-hat ellen az edzéseken” – fogalmazott honlapunk érdeklődésére Toronyai Miklós vezetőedző. „Én néhány napig tovább voltam karanténban, mint a fiúk, valamint hétfőtől szerdáig a TF-en volt jelenésem, így távollétemben Szabó Dávid másodedző irányította a foglalkozásokat. Túlnyomórészt csapatgyakorlatok szerepeltek a programban, fontos volt, hogy a lehető legtöbbet fogjanak labdát a srácok. A Szeged ellen mi vagyunk az esélyesek, tehát kötelező győzelem vár a fiúkra, ezt a terhet azonban el kell tudni cipelniük.”

Toronyai összességében három játékosára nem számíthat szombaton, de mivel a Vegyész az első találkozót 3-0-ra megnyerte a Don Bosco Sportközpontban, kényelmes előnyből várhatja a visszavágót.

(főcímkép: Bencze András)