Utánpótlás: mindkét fiú csapatunk hibátlan volt

A hétvégén ismét több utánpótlás-csapatunk volt pályán, közülük az U19-es (ifi) és az U15-ös (gyerek) fiúk is hibátlanok maradtak.

A Vegyész U19-es, azaz ifi csapata (a főcímképen ők láthatók) úgy nyert két mérkőzést, hogy sem a Gyöngyös, sem a MAFC-BME nem tudott kijönni 20-ból – előbbi összecsapás 47, utóbbi mindössze 54 percig tartott.

I. OSZTÁLYÚ U19-ES FIÚ RÖPLABDA-BAJNOKSÁG, KÖZÉPSZAKASZ
MAFC-BME – Vegyész RCK 0-3 (-17, -19, -16)
Gyöngyös – Vegyész RCK 0-3 (-10, -12, -15)

VRCK U19: Lőrincz, Földes, Garan, Fecske, Tóth, Henez, Kondor, Lévai L., Gálik, Kohut B., Rudolf. Edző: Daniel Oravec.


Gyerek csapatunk az előző tornán elszenvedte első vereségét, de a legutóbbi hétvégén két győzelemmel javított helyzetén, és most már csak egy pontra van az éllovas Kecskeméti Sportiskola-A csapatától. Bokor Elek csapata rendkívül magabiztosan győzött a Debrecen és a KESI-B ellen is.

I. OSZTÁLYÚ U15-ÖS FIÚ RÖPLABDA-BAJNOKSÁG, KÖZÉPSZAKASZ
DEAC – Vegyész RCK 0-3 (-22, -18, -9)
Kecskeméti Sportiskola-B – Vegyész RCK 0-3 (-18, -19, -14)

VRCK U15: Mészáros, Zámborszky B., Molnár M., Molnár V., Cziczlavicz, Kohut Sz., Lévai P., Gál, Lipták. Edző: Bokor Elek.


A lányoknak már nem volt ilyen jó hétvégéjük. Kezdésnek a VRCK-Szalézi U21-es női csapata kikapott a Kispest vendégeként az NB II-ben, míg vasárnap az U13-as leányaink maradtak alul a DVTK, az Újpest „fehér” és a Miskolci Sportiskola-B ellen. Mini csapatunknak szerencséje sem volt, hiszen mindhárom találkozóján 2-1-re maradt alul.

VRCK-Szalézi U21: Nyári, Földi, Ábel, Kőrosi, Budai, Hompoth, Varga, Próbáld, Batki, Méhész. Edző: Juhász Krisztián.

VRCK U13: Magda, Páhy, Nagy D., Nagy A., Urbán, Fóris, Aleva, Giba, Máthé. Edző: Veres István.