Utánpótlás: szállították a győzelmeket fiataljaink

Szombaton és vasárnap több utánpótlás-csapatunk is pályára lépett, és bizony nem egy bravúrgyőzelem született. U20-as lányaink mellett a háromból két fiú csapatunk is hibátlan maradt, míg az U15-ösök Debrecenben ügyeskedtek.

A Vegyész Röplabda Utánpótlás oldalon már beszámoltunk az eredmények többségéről, így aki még nem követte be az utánpótlásunkkal foglalkozó Facebook-oldalunkat, annak most itt a lehetőség. 🙂

U20 LÁNY, III. OSZTÁLY KELET, KÖZÉPSZAKASZ

U20 LÁNY, IV. OSZTÁLY, KÖZÉPSZAKASZ

Továbbra is magabiztosan menetelnek az aranyérem felé a tiszaújvárosi lányok, akik ezúttal is legyőzték a Salgótarjánt és a Gyöngyöst.

U20 FIÚ, I. OSZTÁLY, KÖZÉPSZAKASZ

Igencsak nehéz helyzetben várta a vasárnapot az élvonalban szereplő csapatunk. Leutazni Kaposvárra már alapból nem egy leányálom, emellett pedig még győzelmi kényszerben kellett játszani az ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ellen. A siker azonban összejött, öt szettben, és ez olyan lendületet adott a hazaiak elleni meccsre, hogy azt is megnyerték 3-2-re Cziczlavicz Dávidék.

„A MÁV Előre elleni mérkőzésen folyamatosan ment az adok-kapok: volt hogy a Fehérvár hibázott többet, volt, hogy mi. Ez a hullámzó teljesítmény jellemző volt az egész meccsre. Szerencsére többször tudtuk mi jól elkapni a fonalat, és így végül három-kettőre behúztuk a meccset” – értékelt Vass Renátó edző. „A Kaposvár elleni meccset jó hangulatba, lendületesen kezdtük. A második és harmadik szettben már nem sült úgy a srácok keze, mint korábban, sok buta hibát vétettünk, ami a kedvüket is szegte. A negyedikben Péter Benedek ütő létére feladót játszott, amivel, valószínűleg, sikerült összezavarni a kaposváriakat, mert jöhetett a döntő játszma. Az ötödik szettben jó lendülettel és harcias hangulatban kezdtek a srácok, ami végig kísérte őket.”

Csapatunk hatodik helyen áll jelenleg a tabellán, az utolsó fordulóban a Dágot és a Kecskeméti Sportiskolát fogadja.

U20 FIÚ, III. OSZTÁLY KELET, KÖZÉPSZAKASZ

A VRCK-Ózd továbbra is jó úton jár ahhoz, hogy bajnok legyen a keleti csoportban, ehhez azonban még sokat kell tennie. Ugyanakkor vasárnap sikerült végre legyőznie az Eszterházy SC-t – a szezonban először.

„Színvonalas, szoros mérkőzésen, négy szettben sikerült nyerni a nagy rivális Eger ellen, míg a Tálenttel szemben örömjátékkal hoztuk a kötelező pontokat” – értékelt Molnár Sándor edző.

A VRCK-Tiszaújváros is pályára lépett, méghozzá négy mérkőzésen. Sajnos a GLP Nyíregyháza és az Újfehértó is jobbnak bizonyult, mind a két alkalommal, a tiszaújvárosiak ugyanis duplafordulón szerepeltek.

U15 FIÚ, II. OSZTÁLY, KÖZÉPSZAKASZ